Sofia

Sofia

VÄLKOMMEN TILL EKOSALONGEN

Sofia Ejerblom heter jag som driver Ekosalongen – utbildad medicinsk fotterapeut och ekologisk hudvårdsterapeut. Jag har även läst kurser i vård – och omsorg och har jobbat inom äldreomsorgen. Jag erbjuder medicinsk fotvård vilket innebär att du hos mig kan få hjälp med bland annat nageltrång, liktorn, vårtor, hälsprickor och förhårdnader.

Fotvård

Fotvård

Ekologisk hudvårdsterapeut

Ekologisk hudvårdsterapeut

Produkterna som används i mina behandlingar är utvalda med omsorg, inget skräp utan helt naturligt från växtriket. Ekosalongens vision är att gå tillbaka till det gamla, traditionella miljötänket när det gäller hudvård och hälsa helt utan kemiskt framställda ingredienser, tillbaka till det naturen skapat. Eftersom huden släpper igenom allt som vi smörjer oss med är det viktigt att tänka på att produkterna innehåller bra ingredienser, anpassade till din hudtyp. Dessutom ser jag kroppen som en helhet där kost, miljö och hälsa samverkar med varandra och delar gärna med mig av tips och ideer kring detta.

Jag som terapeut är lugn, empatisk och lyhörd och vill bidra till att du som kund hos mig känner dig trygg och avslappnad. Du kan lita på att det som sägs mellan dig och mig stannar här då jag naturligtvis har tystnadsplikt.

Hos mig kan du köpa de produkter som används i behandlingarna där produkterna omsorgsfullt anpassas efter din hudtyp och dina problem.

Varmt välkomna!