Mark och Tove

Mark och Tove

VÄLKOMMEN TILL NATURLIGT STARK

Naturligt Stark erbjuder PT, PT Yoga, Kroppsscreening, kostrådgivning och träningsrådgivning samt Sanayoga, NaturligtStark UTE och löpning.

Hos Naturligt Stark kan du träna både individuellt och i grupp. För Mark och Tove är det viktigt att hjälpa var och en även i grupp för att du ska få träning på rätt nivå och efter just dina förutsättningar. Detta gör också att både mer och mindre träningsvana kan delta i samma grupp och ändå få ut lika mycket av träningen.

Mark och Tove har stor erfarenhet av träning. Båda är triatleter och lägger mycket tid på egen träning. De vet vad kroppen behöver och hur man ska lägga upp sin träning för bästa resultat och utveckling.

Hos Naturligt Stark hittar du följande kompetenser: Sanayogalärare, PT, sjuksköterska, CrossNatureinstruktör, kostrådgivare samt löpcoach.

Kostrådgivning

Kostrådgivning

Yoga

Yoga

Kroppsscreening

Kroppsscreening

Om oss

Mark har tränat hela sitt liv och träningen har varit minst sagt blandad. I ungdomen spelade han fotboll och tävlade i thai-boxning. Han har spelat squash på en hög nivå i Holland. Han har cyklat mtb under många år och även klämt Vätternrundan några gånger. De senaste 15 åren har han tränat yoga regelbundet. Han är utbildad poweryogainstruktör och spinninginstruktör och har nu senast utbildat sig till Sanayogalärare. 2015 gjorde han sin första Ironman i Kalmar och det är dags nu i år igen. Han har väldigt mycket erfarenhet av träning.

Tove har ridit under många år. Bytte sedan ut all den tiden som hästarna tog mot annan träning och då framförallt utomhusträning. Tove är sjuksköterska i grund och botten och har sedan utbildat sig till personlig tränare, kostrådgivare, löpcoach, CrossNature-instruktör och nu senast till Sanayogalärare. Toves egna mål under året är Ironman i Kalmar.